Šutanovac: Čelsi je bahata, neduhovita i površna

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jun.2011, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Čelsi je bahata, neduhovita i površna

Ministar odbrane Dragan Šutanovac, koga je američka voditeljka Čelsi Hendler prozvala da ima boljševičko ime, i upitala otkud njegovoj zemlji Fejsbuk da putem njega komentariše Ejmi Vajnhaus, odgovorio je na Čelsine uvrede upravo putem ove društvene mreže.

"Poštovani prijatelji, emisija koju je vodila 'komičarka' Čelsi i kod mene, kao i kod vas, je izazvala istu reakciju! Neduhovito, bahato, površno, ružno... Komentarisati jednu zemlju ili narod mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << samo oni koji o nama ništa ne znaju ili žele da nas uvrede i izazovu našu pažnju i gnev! Imajući u vidu da se radi o slobodnoj formi pojačanoj fake (lažnim) aplauzima plaćene publike, komentarisano od ljudi koji, na njihovu žalost, nisu ni svesni koliko malo znaju o Srbiji nisam želeo da uzvratim na način na koji se upravo očekuje od 'necivilizovanih' Srba!

Cela zamisao i jeste bila da nas sve iznervira i izazove da se predstavimo upravo u svetlu u kome su nas opisali, a ja im u tome neću pomoći, naprotiv!! Glavu gore, idemo dalje, ako već ne znaju ko su bili Tesla, Pupin, Milanković... naučiće ih Novak Đoković!!", napisao je Šutanovac na svom Fejsbuk profilu.

Naša zemlja je u Čelsinoj emisiji bila povod za ismevanje zbog propalog koncerta Ejmi Vajnhaus. Osim što je našeg ministra odbrane uporedila sa boljševikom jer joj ime Dragan baš tako zvuči, te se zapitala kako on, ali i svi Srbi imaju fejsbuk, Čelsi je Srbiju nazvala velikim razočarenjem i sramotom.

Provokacijom da je Dragan "boljševičko ime" pogođen je ne samo ministar Šutanovac, već i Dragan Đogović, srpski biznismen koji živi u Diseldorfu. Đogović je zbog ovoga rešio da finansira tužbu protiv Čelsi Hendler. Kaže da to čini kako bi sprao ljagu sa imena svih Dradana, pa i našeg ministra Šutanovca.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.