Sudija grobar ugasio Fejsbuk

Izvor: Kurir, 06.Apr.2012, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija grobar ugasio Fejsbuk

Posle derbija u Humskoj arbitar Danilo Grujić ukinuo profil na društvenoj mreži, gde se deklarisao kao partizanovac

Internet navijač!

Sudija derbija između Partizana i Vojvodine Danilo Grujić ugasio je svoj nalog na društvenoj mreži Fejsbuk nakon što je javnost saznala da je taj arbitar simpatizer crno-belih i član navijačke grupe Grobari Čokot.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Do gašenja profila celokupna fudbalska javnost mogla je da vidi „sve grehe“ srpskog fudbalskog arbitra. Pored toga što je, kako je sam napisao, veliki „grobar“, Grujić je na Fejsbuku prijatelj sa igračima šampiona Srbije, između ostalih i s Milanom Smiljanićem. Pretpostavljamo, posle dva isključenja igrača Vojvodine u sredu na stadionu Partizana, kao i dosuđenog penala za crno-bele, Grujiću je profil na Fejsbuku doneo velike neprijatnosti, pa je juče odlučio da ugasi nalog.

Srpski arbitar će verovatno uskoro otvoriti novi nalog, ali sigurno neće koristiti svoje pravo ime.

(P. P.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sudija "grobar" suspendovan do daljnjeg

Izvor: Kurir, 06.Apr.2012

Inače sudija derbija između Partizana i Vojvodine Danilo Grujić došao je u žižu javnosti kada se saznalo da na društvenoj mreži Fejsbuk ima profil na kome je sam napisao da je veliki „grobar“..BEOGRAD - Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) suspendovala je do daljnjeg arbitra Danila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.