Strašno: Na Fejsbuku osvanule fotke silovanih beba! (FOTO)

Izvor: S media, 07.Maj.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašno: Na Fejsbuku osvanule fotke silovanih beba! (FOTO)

Društvena mreža Fejsbuk postala je mesto na kom pojedini ljudi demonstriraju različite izopačene sklonosti. Novinarka američkog portala wnd.com otkrila je čitavu mrežu pedofila koji su se pod različitim imenima pojavili na Fejsu, procenivši da će im to biti "zgodno mesto" za razmenu pedofilskih sadržaja.

Pedofilu oduzeli decu (FOTO)

Mama, ti si kriva što me očuh siluje!

Izgrađen park za pedofile: Bolje da ih držimo na oku nego da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << nam se motaju oko dece

Korisnici su razmenjivali fotografije silovane i seksualno zlostavljane dece, među kojima su se nalazile i bebe! Novinarka je odlučila da raskrinka ovaj pedofilski lanac, pa je printskrinovala sve profile čiji su vlasnici razmenjivali ovakve sadržaje i prijavila ih FBI-ju.

Ubrzo, profil "Kidsex Young" nestao je sa Fejsbuka, baš kao i profili sa čijim je vlasnicima komunicirao - "10-17 Teen Bisexual", "12 to 13 Boy Sex", "Love Little Kids", "Incest Forever"...

wnd.com

(Foto: Facebook printscrean)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Na Fejsbuku osvanule fotke silovanih beba!

Izvor: medio.rs, 08.Maj.2012, 01:18

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavile su se fotografije silovane dece, među kojima ima i beba! Profili su prijavljeni FBI-ju.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.