Strašno: Majka držala dete zatočeno u šupi jer je uzimalo njenu hranu!

Izvor: S media, 23.Apr.2012, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašno: Majka držala dete zatočeno u šupi jer je uzimalo njenu hranu!

Majka i očuh držali su desetogodišnjeg dečaka u šupi za ugalj gotovo godinu dana. Dečak je imao samo stari dušek, prljavu vreću za spavanje i posudu za urin, piše Dejli Mejl.

Policijski pas nanjušio telo dečaka nestalog pre 30 godina?

Učenik se na Fejsbuku predstavljao kao „laka“ devojka kako bi se dokopao slika nagih dečaka!

Uspešno operisan dečak sa šest nogu

Dečaka su puštali da ide u školu, ali je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zaključan sve vreme dok je bio kod kuće. U podrumu nije imao ni osnovne stvari za higijenu.

Dečak je bio kažnjavan na ovaj surovi način, jer je uzimao hranu iz frižidera.

Učitelji u školi su primetili da je dečak u teškom stanju i prijavili slučaj policiji.

-Dečaka smo pronašli zatočenog u podrumu u nehumanim uslovima. Nikada nisam vidio ništa slično. Primetili smo i da je dečak noktima grebao po zidovima dok je bio zatočen. Strava - rekao je načelnik lokalne policije i dodao kako u podrumu nije bilo vazduha.

Roditelji dečaka izjavili su da ono nisu hteli da mu nanesu povrede, nego su samo želeli da ga kazne jer se nije lepo ponašao i uzimao je njihovu hranu.

Nesrećni dečak kaže da mu je u šupi bilo strašno i da se osećao kao da živi u malenoj kutiji. Suđenje roditeljima počinje u maju ove godine, a dečak je smešten u hraniteljsku porodicu.

(S media)

Foto: Dailymail/Warren Smith

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.