Strašno: Devojčica ispala s ringišpila (VIDEO)

Izvor: S media, 17.Mar.2012, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašno: Devojčica ispala s ringišpila (VIDEO)

Na snimku se može videti kako je devojčica iskliznula ispod zaštitne šipke na spravi 'Tećno Jump Ride' u zabavnom parku u Teksasu. Trgodišnjakinja je odletela u vazduh u trenutku kada se sprava ubrzala, a pala je na platformu s dva metra visine. Srećom, dete je preživelo pad, a hospitalizovano je sa povredama glave, vrata i leđa.

Majka izgubila dete dok je prelazila ulicu (VIDEO)

Osmogodišnji dečak se leči od duvanske zavisnosti (VIDEO)

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />Amerikanki Fejsbuk blokirao pristup profilu nastradalog sina

Devojčica se na spravi vozila sa svojim osmogodišnjim bratom, dok je majka odustala od vožnje i sišla s platforme pre nego što je vožnja počela. Nakon nesreće vožnja na spravi bila je zatvorena tri sata, a direktori zbavnog parka RodeoHouston najavili su servis sprave.

Liroj Šafer iz zabavnog parka izjavio je da je devojčica prošla merenje visine potrebne za vožnju, ali je naglasio da je trebala da bude u pratnji odrasle osobe.

(S media/Dnevnik.hr)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.