Stiven Fraj glumiće gospodara Jezergrada u Hobitu

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiven Fraj glumiće gospodara Jezergrada u "Hobitu"

Britanski komičar Stiven Fraj glumiće gospodara Jezergrada u adaptaciji Tolkinovog romana ''Hobit“, rekao je producent i režiser filma Piter Džekson.

''Oduševljeni smo što možemo da potvrdimo da će Stiven Fraj glumiti gospodara Jezergrada", naveo je Džekson na svojoj ''fejsbuk" stranici.

''Poznajem Stivena godinama. On je odličan glumac i biće veoma upečatljiv gospodar", dodao je Džekson koji je režirao i trilogiju ''Gospodar prstenova", nastavak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ''Hobita".

Ser Ijan Mekelen, koji glumi Gandalfa u filmu, nedavno je potvrdio i da će Hjugo Viving reprizirati ulogu Erlonda iz "Gospodara prstenova".

Prvi od dva dela ''Hobita" biće prikazan u decembru 2012. godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.