Stiglo nevreme, kiša u Beogradu, u Vrčinu jak grad, ulice Zvezdare potopljene FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 02.Jun.2023, 11:37

Stiglo nevreme, kiša u Beogradu, u Vrčinu jak grad, ulice Zvezdare potopljene FOTO/VIDEO

U Srbiji se danas očekuju pljuskovi i grmljavina, koji će lokalno biti praćeni obilnim gradom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jaka kiša počela je da pada u Beogradu, a tokom dana se u zoni najintenzivnijih pljuskova može očekivati od 20 do 40 mm padavina za kratko vreme, lokalno i više.

U narednom satu padavine će lokalno biti veoma intenzivne uz pojavu grada u oblasti Homoljskih planina, a u Beogradu će biti kiše i pljuskova sa grmljavinom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u centralnim i istočnim delovima grada, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

U Vrčinu je zabeležen nezapamćen grad, kako se vidi na fotografiji koju je objavila IG stranica Moj Beograd Rezerva.

U Sremčici, Kumodražu, Miljakovcu, kao i na Zvezdari snimljen je pravi potop.

Na severu Srbije sutra će doći do stabilizacije vremena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leao potpisao, Milan odahnuo

Izvor: B92, 02.Jun.2023

Fudbaler Milana Rafael Leao produžio je ugovor sa tim klubom do juna 2028. godine...Ovaj 23-godišnji portugalski napadač je u Milan stigao na leto 2019. godine i do sada je na 162 utakmice upisao 41 gol i 29 asistencija...Klub nije saopštio detalje novog ugovora, ali italijanski mediji prenose da...

Nastavak na B92...

Najnoviji korona presek: Još 132 osobe zaražene za dan, nema preminulih

Izvor: B92, 02.Jun.2023

U prethodna 24 časa u Srbiji su zabeležena još 132 nova slučaja korona virusa...Od posledica kovida 19 nije bilo preminulih...Na bolničkom lečenju se nalazi 40 pacijenata, dok je na respiratorima njih 7...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.