Stavila tačku na tračeve: Trudna Kim Kardašijan prvi put gola

Izvor: Scandal.rs, 11.Avg.2015, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stavila tačku na tračeve: Trudna Kim Kardašijan prvi put gola

Skinula se nebrojano puta, i na to smo zaista navikli.

Ali da se slika gola sa trudničkim stomakom, to je već novost!

Svetska starleta Kim Kardašijan, od koje smo do sada imali prilike da vidimo sve (hteli to ili ne) objavila je na Fejsbuk profilu selfi bez odeće. Tu je i tekst, kojim je želela da stavi tačku na tračeve da “lažira” trudnoću.

“Prvo kažu da sam previše mršava, i da foliram >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << trudnoću. Onda kažu da sam previše velika, i opet – da foliram. Nekad me slikaju pre jela i izgledam manje, nekad posle i izgledam veće. To je deo procesa. Svaka trudnoća je drugačija. Oni koji me poznaju dobro, znaju da bih priznala da imam surogat majku. Naučila sam da volim svoje telo u svakoj fazi. Postajaću sve veća i volim to!

Blagoslovena sam što sam trudna! Zahvalna sam Bogu na čudu, bez obzira na tračeve, jer ovaj put zaista ne utiču na mene!”, napisala je Kim.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.