Финансијски директор Тесле напушта компанију након 13 година

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jul.2023, 12:44

Финансијски директор Тесле напушта компанију након 13 година

Финансијски директор (ЦФО) компаније Тесла Закари Киркхорн напушта фирму након 13 година. Фото: Танјуг/AP Photo/David Zalubowski, File Он је у петак напустио функцију ЦФО у Тесли, а његов наследник ће бити Вабхав Танеџа, преноси ЦНБЦ.
Киркхорн ће остати у Тесли до краја године да би помогао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << фирми у прелазном периоду.
„Желим да се захвалим талентованим, страственим и вредним запосленима у компанији Тесла, које су постигли оно што су многи сматрали немогућим“, написао је Киркхорн у опроштајној поруци на платформи ЛинкедИн. Акције Тесле су након јучерашње објаве ове вести пале за три одсто, али су се мало опоравиле у току дана.
Киркхорн ради у Тесли од 2010. године, а на функцији финансијског директора је био од марта 2019. године.
Ово је већ друга промена ЦФО Тесле у последње четири године.
Када је претходни финансијски директор ове компаније Дипак Ахуџа напустио Теслу 2019. године, њене акције су пале за 4,5 одсто.
Kompanija Zum traži od zaposlenih da se vrate u kancelarije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Финансијски директор Тесле напушта компанију након 13 година се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.