Stara Pazova: Pijaca na Fejsbuku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2020, 17:16

Stara Pazova: Pijaca na Fejsbuku

Sveže voće i povrće proizvođači sa teritorije opštine Stara Pazova od proglašenja vanrednog stanja i zatvaranja pijaca prodaju kod kuće. Kako bi se pomoglo njima, ali i kupcima, pre nekoliko dana otvorena je fejsbuk stranica "Pijaca Stara Pazova", koja trenutno broji preko 1.500 članova.

U grupi je oko 50 objava prodavaca, koji postavljaju slike svojih proizvoda uz prateće informacije o cenama, mestu prodaje i eventualno mogućoj dostavi na kućne adrese kupaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Niška onlajn pijaca

Izvor: Megafon.co, 03.Apr.2020

Pijaca NIŠKA-FRIŠKA je grupa na Fejsbuku osnovana 30. marta. U trenutku pisanja ovog teksta, od osnivanja je prošlo 4 dana, a grupa je narasla do skoro 8.000 članova!. Nišlije mogu da poruče sveže povrće, voće, meso, mleko, jaja i sve ostale proizvode sa sela, direktno od proizvođača i da...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.