Staniji u Majamiju PREDAT PODEBEO HONORAR Raskrinkan dogovor sestara Ahmić - evo KO SVE FINANSIRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 01:05

"Staniji u Majamiju PREDAT PODEBEO HONORAR" Raskrinkan dogovor sestara Ahmić - evo KO SVE FINANSIRA

Šokantne informacije kruže mrežama!

Odnos Aneli Ahmić i Asmina Durdžića od samog početka intirigiraju javnost.

Javnost je cela ustala na noge kada je saznala da je u celu priču uključena i Stanija Dobrojević.

Karakteri i skandali se samo nižu, a čitav auditorijum se pita šta se zapravo događa. Jedna Fejsbuk stranica koja se bavi popularnim rijalitijem je postavila kao temu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << debatu o Aneli, a jedan komentar se posebno izdvojio.

- Stanija je angažovana od strane Asmina i Ahmićki za ovu ulogu i uzela je podebeo honorar za to, a koji joj je u junu predat direktno u Majamiju. Ahmićkama je plan bio a i sada je čisto da se pojave na medijskoj sceni regiona, što pokušavaju već godinama bezuspešno. Drugim rečima - sve tri Ahmićke žude za popularnošću i spremne su za to sve da učine. Asmin je jedan buzdovan koji eto slučajno ima novca ali na žalost ne i mozga i kojem je ta ideja o popularnosti prirasla k srcu, tako da se upleo i finansirao i još uvek finansira taj projekat Ahmićki. Svaki nastup Asmina dogovoren. Imamo tu i Janjuša, propalog i bankrotiranog kockara koji je spreman i sahranu rođenog brata da iskoriati kako bi arčio novac okolo po principu jadnog ožalošćenog ali i "humanitarca". On je ušao u tu priču u nadi da će se preko Ahmićki dočepati onih šatro izgubljenih kofera i novca u njima, pošto mu je Aneli ispričala bajku da su koferi na sigurnom sakriveni i da nije policija sve pronašla - glasio je komentar koji je podigao veliku prašinu i kopiran na mnogim drugim stranicama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.