Šta se dešava u SAD? Nakon ove izjave berze odmah skočile

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 20:02

Šta se dešava u SAD? Nakon ove izjave berze odmah skočile

Predsedavajući Predstavničkog doma SAD Kevin Makarti izjavio je danas da je moguć dogovor demokrata i republikanaca o podizanju gornje granice zaduživanja.

Pregovarači su sada "u mnogo boljoj situaciji, vidim kako dogovor može da bude postignut", rekao je Makarti, prenosi Rojters.

Predstavnički dom će, prema njegovim rečima, sledeće nedelje baviti dogovorom o podizanju gornje granice zaduživanja.

Makarti je dodao da pregovarači demokrata i republikanaca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još uvek razmatraju sve detalje.

Berze su skočile nakon ove izjave, u očekivanju dobrih vesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ponovo obustavljeni pregovori demokrata i republikanaca o granici zaduživanja

Izvor: VOA, 19.Maj.2023, 18:53

Pregovori republikanaca u Predstavničkom domu i administracije predsjednika Džoa Bajdena o podizanju granice zaduživanja i dalje su bez uspjeha. Nakon što su u petak obustavili pregovore, pa ih neočekivano ponovo nastavili, pregovarači su navečee ponovo prekinuli razgovore. Dvije strane nemaju...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.