Izvor: Danas, 10.Maj.2023, 16:15

Šta je plan za nastavak protesta – ko poziva na blokadu beogradskog mosta Gazela?

Opozicija koja predvodi protest „Srbija protiv nasilja“ najavila je da će sutra 11. maja, ispred Vlade Srbije izneti kako će izgledati i kuda će se kretati protest najavljen za petak 12. maj, međutim na Fejsbuk nalogu Srđana Milivojevića, objavljeno je da će naprometniji most u Beogradu Gazela, biti blokiran tog dana.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Plan protesta „Srbija protiv nasilja“: Šetnja od Skupštine do Gazele, blokada u trajanju od dva sata i saopštavanje daljih koraka

Izvor: Danas, 10.Maj.2023

Drugi po redu protest "Srbija protiv nasilja" biće održan u petak, 12. maja, okupljanjem građana u 18 časova ispred Skupštine Srbije, gde će organizatori ponovo pročitati svoje zahteve, a zatim se, zajedno sa okupljenim građanima, uputiti ka Gazeli, gde sledi dvočasovna blokada.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.