Šta će vam se dogoditi ako se na ulici ponašate kao na Fejsbuku?

Izvor: Prva.rs, 31.Avg.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će vam se dogoditi ako se na ulici ponašate kao na Fejsbuku?

Prijatelji se danas stiču virtuelno, razgovori se obavljaju preko određenih aplikacija, a obroci se dele u vidu fotografija.
Na društvenim mrežama kurži tekst nepoznatog autora, o tome šta će se desiti ako počnemo da se ponašamo u stvarnom životu kao na društvenim mrežama.

“Pokušavam da pronađem prijatelje mimo Fejsbuka na isti način kako što to radim i putem društvene mreže. Stoga sam svaki dan >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << išla ulicom i prolaznicima govorila šta sam jela, kako se osećam u tom trenutku, šta sam radila noć pre, šta planiram da radim i s kim...
Pokazivala sam im slike porodice, psa, slike moje bašte, kako zalivam travnjak, kako stojim ispred znamenitosti i kako vozim gradom, ručam, sve stvari koje rade svi svakog dana na Fejsbuku. Takođe sam prisluškivala njihove razgovore i govorila im da mi se sviđaju. I, shvatila sam da je i u stvarnom životu potpuno isto kao i na Fejsbuku. Već imam četvoro ljudi koji me prate - dva policajca, privatni detektiv i psihijatar.
Izvor: bulevar.b92.net

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Eksperiment: Evo šta vas čeka ako se na ulici ponašate kao na Fejsbuku

Izvor: Svet, 01.Sep.2015, 10:14

Društvene mreže postale su deo naše svakodnevnice i ne prođe dan da neko od naših prijatelja ili mi sami nešto ne postavimo na nekoj društvenoj mreži.. Prijatelji se danas stiču virtuelno, razgovori se obavljaju preko određenih aplikacija, a obroci se dele u vidu fotografija.. Na društvenim...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.