Srpski odbojkaš Dragan Kobiljski se oglasio prvi put pošto mu je ćerka ubijena u masakru na Vračaru

Izvor: B92, 10.Maj.2023, 10:41

Srpski odbojkaš Dragan Kobiljski se oglasio prvi put pošto mu je ćerka ubijena u masakru na Vračaru

Srpski odbojkaš Dragan Kobiljski oglasio se prvi put pošto mu je ćerka bila jedna od devet žrtava masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Podsećanja radi, K. K, inače učenik sedmog razreda te škole, otvorio je vatru i ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar".

Kobiljski se obratio javnosti putem objave na društvenoj mreži "Fejsbuk".

Poruku prenosimo u celosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Poštovani, cenimo Vašu želju da se iz ovakve tragedije ponese makar poruka osvešćenja ljudima i društvu da se vrate pravim vrednostima i stane na put zlu oko nas.

Mi smo skromni ljudi koji samo žele da tihuju svoju bol. Nama ne prija, niti se slažemo sa pominjanjem našeg deteta više u odnosu na ostalu tragično stradalu i teško povređenu decu, jer su sve to predivna bića, a roditeljski, bratski i sestrinski bol isti u svim ozalošćenim porodicama", naveo je Kobiljski u objavi na Fejsbuku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.