Srpski avioni

Izvor: Domino Magazin, 05.Jul.2010, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski avioni

Kupite avion i izbegnite gužve i uštedite na gorivu

Muče vas saobraćajne gužve i skupo gorivo? Pa zašto ne biste nabacili neki od aviona koji se prave u Srbiji i rešili se svih problema. Aero East Europe je fabrika iz Kraljeva i jedini proizvođač ultralakih aviona na tržištu bivše Jugoslavije. Cena njihovih aviona je od 36.000 do 60.000 evra.

Pošto se svi modeli prave po najvišim standardima i koriste najkvalitetnije Roteks motore potrošnja je samo 12 do >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << 14 litara bezolovnog benzina na sat, što je pet do šest litara na sto kilometara. Sa jednim punjenjem rezervoara mogu da lete oko 1.100 kilometara vazdušnom linijom.

"Iz Kraljeva do Rovereta u Italiji gde sam živeo godinama treba mi 180 evra da odem autom, za gorivo i putarine, a avionom odem za 60 evra i usput ne strahujem da će negde iz kukuruza da istrči policajac sa radarom u ruci", rekao je direktor fabrike Milorad Matić. Ima logike zar ne?

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.