Srpska pevačica napravila selfi u krevetu, ali da je znala da su joj ISTRČALE bradavice, sliku nikad ne bi objavila (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Mar.2017, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska pevačica napravila selfi u krevetu, ali da je znala da su joj ISTRČALE bradavice, sliku nikad ne bi objavila (FOTO)

Ovo je baš bio gaf. Pevačica Marina Tadić objavila je na svojoj Fejsbuk stranici selfi iz kreveta. To ne bi bilo ništa neobično za pevačice sa domaće estrade da na fotografiji nije uslikala i nešto više.

Marina je na sebi imala minijaturnu majicu, a ono što se videlo kroz nju su svi primetili.

Pogledajte sliku i uverite se i sami.

Printskrin: Facebook/Marina Tadić

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marina Tadić objavila selfi iz kreveta, a bradavice se obradovale (foto)

Izvor: Svet, 01.Mar.2017

Kada žena odlazi na spavanje, valjda bi trebalo da skine šminku, a ne da legne u krevet sa jarko crvenim karminom…. To je prvi kiks koji je napravla Marina Tadić kada je večeras objavila selfi iz kreveta. A drugi kiks možda uopšte i nije kiks, ako se posmatra iz ugla muškaraca koji su gledali...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.