Sređen teren i parking u Maksima Gorkog u Nišu, stanarima i dalje smeta lokacija kontejnera

Izvor: JužneVesti.com, 06.Mar.2024, 15:24

Sređen teren i parking u Maksima Gorkog u Nišu, stanarima i dalje smeta lokacija kontejnera

Da je obnovljen deo parkinga i sportsko igralište, da su postavljeni podzemni kontejneri u Ulici Maksima Gorkog u Nišu, kao i da će stanari dobiti izlaz na ulicu Vojvode Mišića, pohvalila se gradonačelnica Dragana Sotirovski na svom zvaničnom Fejsbuk profilu. I dok su neki stanari zadovoljni jer je sređen prostor oko njihove zgrade, nekima smeta lokacija kontejnere i zameraju što i dalje nema dovoljno mesta za parkiranje.

U gradskom karavanu gradonačelnice >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Sotirovski, koji je ponovo krenuo pre izbora u decembru, stanari su kao najveće probleme probleme istakli nedovoljan broj parking mesta, smeće i nemogućnost izlaska vozilom na Ulicu vojvode Mišića.

foto: FB strana Dragana SotirovskiŽalili su se da žive u getu, a gradonačelnica kaže da su obnovljeni deo parkinga i sportsko igralište koji su bili ruinirani.

Napravljen je i dodatni parking koji je sada posipan tucanikom, a postavljeni su i podzemni kontejneri kako su sugrađani zahtevali. Stanari ove ulice dobiće i izlaz na ulicu Vojvode Mišića. To će rešiti njihov problem veze sa glavnim gradskim saobraćajnicama - napisala je Sotirovski na Fejsbuku.

Nezadovoljstvo zbog toga gde su postavljeni podzemni kontejneri odmah su iskazali stanari još sredinom novembra, ali iz JKP Mediane tada odgovorili da će ipak ostati na istoj lokaciji jer nema zakonskih prepreka.

Kažu i sada da neće odustati od toga da se kontejneri pomere.

Oni su uradili kako je njima lakše, nimalo nisu želeli da saslušaju naš predlog - kaže upravnik zgrade Miloje Jovanović.

Stanari kažu da je parkiranje i dalje problem, pa tako neki ostavljaju automobile na zelenim površinama pored terena koji je doskoro služio kao parking. Bolje da će biti još manje mesta za parking kada se otvori saobraćaj ka Vojvode Mišića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.