Srbija pobedila Bugarsku

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 08:32

Srbija pobedila Bugarsku

Odbojkaši Srbije pobedili su u Anahajmu selekciju Bugarske sa 3:0 (25:19, 25:22, 25:22), u poslednjem kolu ligaškog dela Lige nacija.

Srbiju su do pobede predvodili Dražen Luburić sa 15, Pavle Perić sa 10 i Marko Ivović sa devet poena.

Kod Bugarske bolji od ostalih bio je Asparuh Asparuhov sa 12 poena.

Srbija je ligaški deo završila sa po šest pobeda i poraza i osvojila je 16 poena.

Kako bi Srbija zadržala osmu poziciju i izborila plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na završni turnir u Gdanjsku, neophodno je da Holandija izgubi od Slovenije, a Francuska od SAD i Nemačke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DA LI ĆE BITI DANKE DOJČLAND? Srbije ide na finalni turnir ako pobedi Nemačka

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023

Male su šanse, ali nada umire poslednja...Odbojkaška reprezentacija Srbije još ima šanse da se plasira na završni turnir Lige nacija. U američkom Anahajmu Slovenija je sa 3:0 (25:20, 32:30, 25:22) pobedila Holandiju i sada treba samo da nam se poklopi još jedan rezultat da osvojimo osmo mesto...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.