Splitski odbornik: Delije drage, kakvo je more u februaru?

Izvor: RTS, 10.Feb.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Splitski odbornik: Delije drage, kakvo je more u februaru?

Gradski odbornik u Splitu i član stranke Neovisni za Hrvatsku Martin Pauk juče je na Fejsbuku naveo da su vaterpolisti Crvene zvezde sami krivi za napad u tom gradu.
Brojni hrvatski zvaničnici osudili su napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu. Međutim, bilo je onih koji smatraju da su mladi sportisti sami krivi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za incident. Jedan od njih je i Martin Pauk.

On je naveo da splitski vaterpolisti, kada su došli u Beograd, nisu u gradu nosili klupska obeležja i da su činili sve da izbegnu konflikt i provokacije.
"Jeste li primijetili razliku između hrvatskih vaterpolista koji dođu u Beograd, obuku civilnu odjeću bez ikakvih navijačkih obilježja te uz to još narudžbu kažu na jeziku domaćina kako bi se uklopili Martin Pauk je naveo da splitski vaterpolisti, kada su došli u Beograd, nisu u gradu nosili klupska obeležja i da su činili sve da izbegnu konflikt i provokacije., a sa druge strane ponašanje srpskih vaterpolista koji se šepure splitskom Rivom u dresovima Crvene Zvezde sa stavom ‘vidi nas koliki smo, ne može nam nitko ništa‘", naglasio je Pauk.
Imao je poruku za vaterpoliste Zvezde:
"E pa 'delije' drage, siguran sam da biste, da ste u miru prošetali Rivom u subotu u podne, negdje kod fontane stali, napravili selfie i stavili ga na instagram te se ku**ili svojim jaranima u Beogradu i ponosno im pričali kako ste prošetali centrom Splita u dresovima Zvezde, a da vam nitko nije ništa mogao jer ste ‘moćni', ‘ogromni', ‘snažni'. Sada im bre pričajte kakvo je more u februaru", naveo je Pauk.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Delije drage, kakvo je more u februaru?"

Izvor: B92, 10.Feb.2019

Split -- Gradski odbornik u Splitu i član stranke Neovisni za Hrvatsku Martin Pauk na Fejsbuku je naveo da su vaterpolisti Crvene zvezde sami krivi za napad u tom gradu...Brojni hrvatski zvaničnici osudili su napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu...Međutim, bilo je onih koji smatraju da su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.