Snežana Đurišić kupila najpopularnijeg psa na svetu

Izvor: Poznati.info, 25.Okt.2013, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snežana Đurišić kupila najpopularnijeg psa na svetu

Snežana Đurišić obradovala je sebe pre nekoliko dana sa kućnim ljubimcem. Ona je iz Amerike preko prijatelja naručila psa koji trenutno važi za najtraženijeg u celom svetu.  Inače, prvi koji je imao ovakvog psa je vlasnik Fejsbuka.

Pas Boo kojeg je Snežana odabrala potiče iz rase pomeranaca, poznatijih kao patuljasti špicevi. Za kratko vreme postao je internet zvezda. Folk legenda je se bukvalno zaljubila u ovu rasu kada je videla snimke na internetu, te nijednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << trenutka nije oklevala da sebi priušti jednog takvog. Kako saznajemo, ona nije pitala ni za cenu. Ova živa igračka trenutno je njena glavna okupacija. Pevačica sada ima zadatak da malog psa nauči mnogo toga, između ostalog i da ne vrši nuždu u kući.

Snežana se pohvalila i Ceci Ražnatović svojim novim ljubimcem. Kada ga je videla, i ona je poželela jednog takvog za sebe, pa joj je ljubazna koleginica pomogla da se spoji sa ljudima koji će i njoj u skorije vreme omogućiti jednog takvog psa.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.