Smene u GSP-u zbog incidentnih situacija

Izvor: Mondo, 18.Feb.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smene u GSP-u zbog "incidentnih situacija"

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je da je, zbog incidentnih situacija u autobuskim pogonima GSP-a, danas smenjen izvršni direktor autobuskog podsistema Srđan Komatina i još dva menadžera.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

"Zbog incidentnih situacija u autobuskim pogonima GSP-a, koji su se dogodili tokom vikenda i jutros, danas je smenjen izvršni direktor autobuskog podsistema Srđan Komatina. Da li će biti još smena, pokazaće istraga", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << objavio je Vesić na Facebooku.

Pored Komatine, danas su smenjeni projekt menadžer za autobuski podsistem i direktor održavanja u pogonu Novi Beograd, rekao je za Tanjug zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Naveo je da su na njihova mesta raspoređeni zamenik direktora pogona Novi Beograd i zamenik direktora pogona Zemun.

"To je bilo naophodno da se uradi kako bi se uveo red jer oni koji rade u javnim preduzećima moraju da znaju da je njihova obaveza da se ponašaju odgovorno prema stvarima, a to su u ovom slučaju autobusi koji su vlasništvo svih građana Beograda", rekao je Vesić.

Nestao autobus iz garaže GSP-a

Vesić je ovo saopštio pošto je sindikat Sloga u GSP Beograd jutros saopštio da je ukraden autobus garažnog broja 872, koji je izvezen u nedelju jutro oko pet sati iz garaže pogona Karaburma u Mirijevskom bulevaru.

Pored toga, izgorela su i tri autobusa u garažama GSP-a.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smenjen izvršni direktor u GSP, "zbog serije incidenata"

Izvor: B92, 18.Feb.2019

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić saopštio je da je smenjen izvršni direktor autobuskog podsistema Srđan Komatina...Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je da je, zbog incidentnih situacija u autobuskim pogonima GSP-a, danas smenjen izvršni direktor autobuskog podsistema Srđan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.