Smederevac uhapšen zbog četiri teške krađe, uzimao alat, posuđe, kablove i radijatore

Izvor: B92, 24.Feb.2021, 19:30

Smederevac uhapšen zbog četiri teške krađe, uzimao alat, posuđe, kablove i radijatore

Policija u Smederevu uhapsila je 40-godišnjeg muškarca D. V. zbog sumnje da je izvršio četiri teške krađe.

Sumnja se da je on, u protekla dva meseca, provalio u četiri kuće iz kojih je ukrao alat, tehničke uređaje, posuđe, kablove i radijatore, koje je potom prodao, saopšteno je iz PU Smederevo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Pratite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAO SUDOVE I RADIJATORE A POTOM IH PRODAO: Uhapšen osumnjičeni lopov u Smederevu, provalio u četiri kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021

Evo za šta se sve tereti...Policija u Smederevu uhapsila je 40. godišnjeg muškarca D. V. zbog sumnje da je izvršio četiri teške krađe...Sumnja se da je on, u protekla dva meseca, provalio u četiri kuće iz kojih je ukrao alat, tehničke uređaje, posuđe, kablove i radijatore, koje je potom prodao,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.