Slavica Ćukteraš ljubi svoju macu

Izvor: Dzungla.org, 06.Sep.2011, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavica Ćukteraš ljubi svoju macu

Slavica Ćukteraš postavila na Fejsbuk fotografiju na kojoj se mazi s ljubimicom Elom

Ema, Ela, Eleonora...
Ko ne voli životinje, ne voli ni ljude, glasi stara narodna. A Slavica Ćukteraš sigurno ne spada u tu grupu. Na svoj Fejsbuk profil pevačica je okačila fotku na kojoj se vidi kako ljubi svoju macu Elu. I to ravno u njušku!
A maca se nije bunila. Valjda je navikla na nežnost kojom je njena vlasnica godinama obasipa. Nema sumnje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << je počela glasno da prede (ne Slavica, nego njena maca), mada se to na fotografiji ne čuje.
Slavka je, inače, poznata kao velika obožavateljka mačjeg roda, a ženku Elu posebno je razmazila kad joj je pre dve godine uginuo mačor Karuzo.
Šta li na to kaže Slavičin dečko?
(Izvor: Kurir)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.