Skype beta verzija

Izvor: ITsvet.com, 22.Nov.2011, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skype beta verzija

Integracija Skype-a sa Facebookom nije ništa novo, ali nova beta verzija donosi viši nivo chat i VoIP alata. Skype za Windows 5.7 Beta i Skype za Mac 5.4 Beta verzije donose nova unapređenja kada je reč o povezivanju Facebook naloga sa Skype nalogom. Od sada je moguće koristiti Facebook chat u okviru aplikacije, a omogućen je i Facebook video chat. Sve ovo je moguće koristiti u okviru samog Skype-a, bez potrebe da se posećuje Facebook Web sajt – isto kao što je moguće tekstualno chat-ovanje sa Facebook prijateljima, sada su omogućeni i VoIP pozivi. Pored toga, u okviru nove verzije unapređeno je i upravljanje online statusom koji će se odnositi i na Skype i na Facebook kontakte.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Sa Facebooka direktno na Skype

Izvor: Dzungla.org, 22.Nov.2011

Dobra vest za sve koji koriste i Skype i Facebook - omogućeni su video pozivi između dve osobe koje imaju profile na najpopularnijoj društvenoj mreži.. . Kompanija Skype objavila je dve nove beta verzije svog softvera za prenos glasa preko Interneta - VoIP (Voice over Internet Protocol) namenjene...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.