Sinoć u Srebrenici – Traktori, auta, srpske zastave i muzika, pucnji… (Video)

Izvor: SandzakPress.net, 07.Jan.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinoć u Srebrenici – Traktori, auta, srpske zastave i muzika, pucnji… (Video)

Srbi proslavili Badnje veče uz pucnjeve iz vatrenog oružja i četničke pjesme u Srebrenici. Pravoslavci u BiH su sinoć obilježili Badnje veče. Nažalost, širom istočne Bosne sinoć su odjekivali rafali i četničke pjesme. Posebno jezivo bilo je u Srebrenici. Povorka s vozilima i muzikom sinoć je kružila Srebrenicom, a pjevale su se i četničke pjesme. Bivši načelnik Srebrenice Ćamil Duraković sinoć je na svom Facebook profilu objavio: -Bravo načelniče! Badnji, meni čudan, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << konvoj ciljano staje ispred kuće “našeg” načelnika u Srebrenici, na Soloćuši. Pjesma je posebno odabrana za načelnika, inače nije četnička, mislim nemojte dizati bespotrebne tenzije, to je samo “moj stari đedo”, “..i danas je ljuta zmija kokarda mu sija”. Jedan od Fočaka je na svom Facebook profilu napisao sljedeće: Sutra će ljudi naoružani do zuba da pucaju i da viču mir božiji. U nastavku je još dodao: “Užasnut sam pokazanim primitivizmom za praznik mira i ljubavi! Zar se to slavi pucanjem iz automatske puške, bombama? Zašto Crkva, kao instucija ne uputi vernike? Ako nisu vernici, zašto policija ne reaguje na evidentno kršenje javnog reda i mira? Mnogo toga zašto, i mnogo ružnog!” Pogledajte vijest na izvornom sajtu: Sinoć u Srebrenici – Traktori, auta, srpske zastave i muzika, pucnji… (Video)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Četničke pesme i svinjski ostaci u Srebrenici?!

Izvor: Mondo, 07.Jan.2019

Bivši načelnik Srebrenice Ćamil Duraković kaže da je zabrinut zbog četničkih pesama na proslavi Badnje večeri u Srebrenici, kao i svinjskih ostataka koji su odloženi pored Memorijalnog centra u Potočarima...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Ilustracija..Duraković je rekao da ga brine to što...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.