Silikonska kraljica uhvaćena u laži: Tijana Đuričić tuđu guzu reklamira kao svoju?

Izvor: Press, 09.Jun.2014, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silikonska kraljica uhvaćena u laži: Tijana Đuričić tuđu guzu reklamira kao svoju?

Naime, kraljica silikona objavila je na Fejsbuk profilu fotografiju na kojoj devojka sa prelepom guzom i veoma zgodnim telom u tangama stoji ispred frižidera.
Fotografija je izazvala reakcije njenih prijatelja na društvenoj mreži uglavnom hvaleći je zbog savršenih oblina. 
Međutim, na ovoj fotografiji nije Tijana nego neka druga zgodna crnka koju ju je kraljica silikona pronašla na internetu i okačila je na svoj profil.
Budući da na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << postavlja samo svoje slike, svoje prijatelje je dovela u zabludu.

 
Iako nije dala nikakav komentar na postavljenu sliku, ona je uredno lajkovala komentare svojih obožavalaca koji su je hvalili za dobar izgled, čime je indirektno potvrdila da je reč navodno o njoj.
Ovde možete da vidite odakle je kraljica silikona prisvojila fotografiju.



Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Press...






Povezane vesti

BLAM: Kraljica silikona uhvaćena u prevari

Izvor: NaDlanu.com, 09.Jun.2014

Dobila je brojne komplimente za telo i guzu, ali se ispostavilo da je iskoristila sliku druge devojke koju je pronašla na internetu...Lažna guza!..Kraljica silikona Tijana Đuričić je u toku prethodnog dana objavila fotografiju na kojoj zgodna devojka stoji u tangama ispred otvorenog frižidera i...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.