Šešelj: Ja ću ti glavu skratiti, makar mi to bilo poslednje!; Žujović: Ovo su direktne pretnje smrću!

Izvor: BKTV News, 06.Maj.2018, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Ja ću ti glavu skratiti, makar mi to bilo poslednje!; Žujović: Ovo su direktne pretnje smrću!

Nikola Šešelj, sin lidera radikala Vojislava Šešelja, objavio je na Fejsbuku fotografiju člana Predsedništa LDP Đorđa Žujovića uz pretnje.

On je na kao svoju profilnu fotografiju postavio sliku Žujovića uz poruku da će mu “glavu skratiti“, ali je ta objava ubrzo uklonjena.

FOTO: Youtube/Printscreen

“Ja ću ti glavu skratiti pa makar mi to bilo poslednje u životu“, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << napisao je on.

Šešelj je sa pretnjama nastavio i u komentarima ispod fotografije.

“Ako ga neko rokne pre mene skupiću bar jedno 100.000 evra za tog gospodina. Mrzi me da se krećem zbog majmuna, a majmun se ne plaši za bezbednost... Glava ti je ucenjena, a ja sam već počeo da skupljam pare“, navedeno je u objavi koja je obrisana.

FOTO: Youtube/Printscreen

Iz LDP za B92.net poručuju da su ovo direktne pretnje smrtću.

“Ovo su direktne pretnje smrću i sve pretnje treba da se shvate ozbiljno. Država treba da preduzme sve neophodne mere“, navodi LDP.

Da podsetimo, Đorđo Žujović napadnut je na skupu pristalica radikala u Jarku.

Žujović je rekao da je grupa od oko 150 pristalica radikala nasrnula na njih desetak, da ih je policija razdvojila i ispratila.

FOTO: Tanjug/Tanja Valić

Na pitanje da li je zabrinut za svoju bezbednost kaže:

"Nisam zabrinut za bezbednost, to su kukavice i pokazali su se kao kukavice".

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji su danas bili angažovani u okolini Hrtkovaca završili su planirane aktivnosti, saopštio je MUP.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.