Sejdinoviću pretnje na Fejsbuku

Izvor: Danas, 24.Mar.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sejdinoviću pretnje na Fejsbuku

Na društvenoj mreži Fejsbuk, objavljena je fotografija predsednika Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedima Sejdinovića s pretećim komentarom. Članak Sejdinoviću pretnje na Fejsbuku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sejdinović ponovo dobio pretnje i uvrede preko fejsbuk stanice Srbija Naša zemlja

Izvor: Radio 021, 24.Mar.2019

Fotografija predsednika Nezavisnog društva novinara Vojvodine Nedima Sejdinovića s pretećim komentarom objavljena je na Fejsbuku...Ispod fotografije je napisano: "Nedime Sejdimoviću, toliko nesnosno provociraš običan svet da ako ti neko izvuče uši ne čudi se. Ne odobravamo nikako, ali ne bi...

Nastavak na Radio 021...

Sejdinović podneo krivičnu prijavu zbog pretnji na Fejsbuku

Izvor: Danas, 25.Mar.2019, 12:48

Predsednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Nedim Sejdinović podneo je krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe zbog objave i pretećih komentara na društvenoj mreži Fejsbuk. Članak Sejdinović podneo krivičnu prijavu zbog pretnji na Fejsbuku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.