Sećate li se vuvuzela?

Izvor: Dzungla.org, 26.Okt.2011, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se vuvuzela?

Komšije jedne mlade Britanke pamtiće ih još dugo, a ona će morati da potraži novi stan.

Toni Nikolson (19) pravila je nekoliko meseci u svom stanu 'vuvuzela žurke' koje je reklamirala preko sajta Facebook, i sve goste pozivala da obavezno ponesu instrument od kojeg je svet 'odlepio' tokom Mundijala 2010. u Južnoj Africi.
Celonoćne 'vuvuzela žurke' toliko su izluđivale komšije, da je studentkinja prijavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << i gazde su je izbacile iz stana.
Vuvuzela može da dostigne jačinu od oko 130 decibela, što je ekvivalent prolasku aviona na maloj visini, a 'milozvučnost' tog instrumenta upoređivana je sa rojem besnih pčela ili stampedom slonova.
Toni i njeno društvo od oko 40 ljubitelja vuvuzele moraće da pronađu novo mesto za okupljanje, pošto je studentkinja izbačena iz stana u Kentu.
( Izvor: Mondo )

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbacili je iz stana zbog glasnih vuvuzela žurki

Izvor: Blic, 27.Okt.2011, 11:30

Devetnaestogodišnja Toni Nikolson nekoliko je meseci u iznajmljenom stanu organizovala vuvuzela žurke, sve dok je nisu izbacili iz stana. ..Toni je žurke reklamirala putem Fejsbuka gde je sve goste pozivala da obavezno ponesu vuvuzele, a ove zabave su trajale su celu noć što je izluđivalo komšije...Mladu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.