Sećanje na prijatelja: Ognjen Amidžić najavio snimanje poslednjeg spota Flamingosa! FOTO

Izvor: Svet plus, 04.Jun.2016, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećanje na prijatelja: Ognjen Amidžić najavio snimanje poslednjeg spota Flamingosa! FOTO

Voditelj Ognjen Amidžić je na svom fejsbuk profilu postavio fotografiju kojom je najavio snimanje poslednjeg spota grupe Flamingosi, koju su sačinjavali pokojni Marinko Madžgalj i on.

Vest o smrti glumca Marinka Madžgalja pogodila je sve, i one koji su ga poznavali lično i one koji su ga gledali u pozorištu i na malim ekranima. Jedan od onih kojima je njegov odlazak najteže pao bio je voditelj Ognjen >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Amidžić. Njih dvojica su osnovali grupu Flamingosi, a pored poslovne saradnje, bili su jako dobri i bliski prijatelji. Zato je Ognjen odlučio da pesme na kojima su radili, a koje nisu objavljene, budu završene i ugledaju svetlost dana, u čast Marinku. Tako je on danas na svom fejsbuk profilu postavio sliku gitare, a uz nju je napisao:"Snima se poslednji spot Flamingosa".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.