Sarajevski glumac u zagrljaju Anđeline Džoli: Pitate se kako je reagovala njegova supruga?

Izvor: B92, 09.Feb.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajevski glumac u zagrljaju Anđeline Džoli: Pitate se kako je reagovala njegova supruga?

Supruga sarajevskog glumca Branka Đurića Đure podelila je na svom Fejsbuk profilu selfi njenog supruga sa holivudskom glumicom Anđelinom Džoli.

S obzirom na to da je Đura sa Anđelinom sarađivao na filmu "U zemlji krvi i meda", ne čudi što su u kontaktu. Susret su obeležili fotografijom koju je Tanja Ribič, njegova supruga, podelila sa svojim fanovima.

"Simpatičan selfi, zar ne?", napisala je glumčeva supruga u opisu fotografije.

Đura je zatim podelio njenu objavu uz komentar: "Ono kad ti žena nije ljubomorna“.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anđelina Džoli u naručju sarajevskog glumca

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2017

Supruga sarajevskog glumca Branka Đurića Đure podelila je na svom Fejsbuk profilu selfi njenog supruga sa holivudskom glumicom Anđelinom Džoli...S obzirom na to da je Đura sa Anđelinom sarađivao na filmu "U zemlji krvi i meda", ne čudi što su u kontaktu. Susret su obeležili fotografijom koju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.