Saobraćajna nesreća u Beogradu: Automobil naleteo na dve osobe

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 22:08

Saobraćajna nesreća u Beogradu: Automobil naleteo na dve osobe

Teška saobraćajna nesreća desila se večeras u Beogradu kada je vozač automobila naleteo na dve osobe.

Kako javlja reporter Telegrafa sa lica mesta, automobil je "pokupio" istovremeno dve devojke na raskrsnici Vojislava Ilića i Ustaničke.

Prema prvim informacijama, jedna devojka je svesna, dok druga i dalje leži na kolovozu.

Hitna pomoć je stigla na lice mesta, a okupio se i veliki broj ljudi da pomogne povređenima.

Pratite nas na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA NESREĆA NA KONJARNIKU Automobil pokosio dve tinejdžerke, jedna u nesvesnom stanju

Izvor: Blic, 19.Jun.2023

Dve tinejdžerke M. A (16) i M. R. (16) povređene su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras na Konjarniku, kada je na njih naleteo automobil kojim je upravljao D. M. (41), potvrdili su iz MUP- a za "Blic".

Nastavak na Blic...

Gorelo blizu Kremlja: Crni dim se širio iznad Moskve VIDEO

Izvor: B92, 19.Jun.2023

Centar Moskve je sinoć bio prekriven crnim dimom zbog velikog požara, objavio je na Tviteru dopisnik kijevskog Indpendenta Igor Suško..."Gore zgrade iza stadiona 'Slava'. U blizini metro stanica Novoslobodskaja i Mendelejevska, na oko 2 kilometra od Kremlja. Čini se da uske uličice mogu biti nepristupačne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.