Saobraćaj normalizovan nakon što se kamion preprečio na Obrenovačkom putu

Izvor: B92, 05.Feb.2023, 18:59

Saobraćaj normalizovan nakon što se kamion preprečio na Obrenovačkom putu

Kamion se pokvario na Obrenovačkom putu i preprečio kolovoz, zbog čega su u jednom trenutku formirane kolone vozila u pravcu ka Beogradu.

Saobraćaj je sada normalizovan, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Kamion je na Obrenovačkom putu, pre isklјučenja za Čukaričku padinu, naleteo na rupu i jednim delom sleteo sa puta. Prikolica je preprečila trake prema Beogradu i formirane su duge kolone vozila.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Premijer liga: Mančester siti je kriv

Izvor: B92, 06.Feb.2023, 12:48

Mančester siti, engleski fudbalski klub, nije poštovao pravila u prošlosti...Kako je Premijer liga objavila na svom sajtu, Mančester siti je prekršio finansijski pravilnik, pokazala je istraga nezavisne finansijske komisije...Oni se terete za više od 100 finansijskih prekršaja od sezone 2009/10...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.