Sada će svi na Instagramu znati kada ste onlajn

Izvor: NovaEnergija.net, 25.Jul.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada će svi na Instagramu znati kada ste onlajn

Instagram, servis koji je u vlasništvu Facebooka, dodao je novu korisnu funkciju, koja će korisnicima servisa omogućiti da vide kada se njihovi prijatelji nalaze onlajn i kada su dostupni za razgovor.
Od sada, zelena tačka će se prikazivati u donjem desnom uglu profilnih fotografija osoba koje su u tom trenutku onlajn i koriste aplikaciju. Zelena tačka će biti vidljiva u Instagram Direct-u, kao i na korisnikovoj listi prijatelja kada se podeli objava >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << iz feeda.
Prema navodima Instagrama, zelena tačka će obaveštavati korisnike o tome kada su njihovi prijatelji dostupni za ćaskanje.
Na Instagramu, sada je moguće i sakrivati status, kao i isključiti mogućnost da vidite kada su vaši prijatelji aktivni. Potrebno je napomenuti da će se zelena tačka za onlajn status prikazivati samo za prijatelje koji vas prate ili za ljude sa kojima ste već razgovarali u Direct-u.
Izvor: 9to5google, Benchmark
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.