Šaban ili Rade Čokan: Cuca priznala koga voli!

Izvor: Scandal.rs, 14.Apr.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaban ili Rade Čokan: Cuca priznala koga voli!

I dok se po medijima polemiše o njenom odnosu sa Šabanom Šaulićem, Ivona Negovanović Cuca ostavila je na Fejsbuku srceparajuću poruku upućenu njenom dragom. Pevačica je otkrila da njena velika ljubav ipak nije kralj narodne muzike, već muzičar Rade Čokan.

“Ima nešto što moram da kažem a to je prava istina jer mnogo pitanja imaju svi koji prate sve moje fb profile i ljudima koje volim. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Ne mogu pojedinačno da odgovaram zato oću na zidu da stavim. Ja volim jednog jedinog čoveka na svetu i lagano umirem za njim a to je Rade Čokan moja velika ljubav, ali nažalost je oženjen i ostavio me je posle 10 meseci kao da nisam postojala, tako da je sve žena njegova bila u pravu što mi je i rekla da će biti tako. Ovim putem želim da se izvinim i njegovoj ženi koja je bila u pravu, ali da nisam bila s njim to nije u pravu jer ceo svet to zna da smo se zabavljali Rade Čokan i ja 10 meseci. Ja ću ga voleti do groba a na njemu je da li će nekada biti opet sa mnom. Javno kažem RADE VOLIM TEEEEEEEEEE UMIREM TI MAJKAAAA LILA LILA LILA LILA LILA”, napisala je Cuca na svom Fejsbuk profilu.

Pevačica je zatim objavila fotografiju na kojoj se vidi flaša i dve čaše belog vina i napisala “nadam se da ovo leči”.

Potom je objavila i Radetovu fotografiju i još jednom napisala da je on njena najveća ljubav, te da se oseća usamljeno.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Šaban ili Rade Čokan: Cuca priznala koga voli!

Izvor: Svet, 14.Apr.2015

I dok se po medijima polemiše o njenom odnosu sa Šabanom Šaulićem, Ivona Negovanović Cuca ostavila je na Fejsbuku srceparajuću poruku upućenu njenom dragom. Pevačica je otkrila da njena velika ljubav ipak nije kralj narodne muzike, već muzičar Rade Čokan.. “Ima nešto što moram da kažem...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.