STRAHUJE DA ĆE POSTATI NIZAMA 2 Sandra na mrežama objavila jezivu poruku: Dosad sam ćutala, meni ako se šta desi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2023, 14:34

STRAHUJE DA ĆE POSTATI "NIZAMA 2" Sandra na mrežama objavila jezivu poruku: "Dosad sam ćutala, meni ako se šta desi..."

Sandra navodi da iza svega stoje problemi sa muškarcem, kojeg je više puta prijavljivala policiji i Tužilaštvu zbog dugogodišnjeg maltretiranja

Sandra Ravlić iz Tuzle na društvenoj mreži Facebook objavila je fotografije svog automobila koje je oblepljeno pur penom uz reči da strahuje da će postati "Nizama 2".

Ona navodi da iza svega stoje problemi sa muškarcem, kojeg je više puta prijavljivala policiji i Tužilaštvu zbog dugogodišnjeg maltretiranja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Njenu objavu prenosimo u celosti:

"Ovako izgleda delo 'čoveka' za kojeg nemam naziv, koji po treći put uništava moje vozilo. Svi vrlo dobro znate s kojim se problemom suočavam. Dosad sam ćutala, ali se bojim da ću postati 'Nizama 2'. Brojne prijave postoje u PS Zapad, PS Istok. Tužilaštvo TK je veoma dobro upoznato s ovim slučajem kao i Opštinski sud Tuzla. Ponovo sam prijavila, pa ćemo da vidimo šta će se preduzeti po pitanju kršenja mere, uhođenja, uznemiravanja, pretnji putem SMS porukama. Obzirom da ovo maltretiranje ne prestaje evo već tri godine, a meni je kap prelila čašu.

Od prosipanja farbe ispred mojih vrata, od sipanja super lepka u bravu na ulazu da se ne može zaključati, od paljevine auta, od uništavanja auta u julu, pa sad evo u avgustu. Od kojekakvih pretnji putem mobilnog sa nepoznatih brojeva, od objavljivanja moje slike i mene predstavljanja kao loše osobe pa i mojih bližih drugarica, od uznemiravanja sa lažnih profila. Većina je prijavljena, a nekad nisam imala snage ni volje ni da prijavljujem, jer vidim da to nema efekta.

Ovo sam postavila čisto da znate ko je sve oko vas, s kim pijete kafu, jedete, družite se. Otvorite oči. A ja ću samo reći da meni ako se šta desi imena osoba iz javnih institucija će biti objavljena na svim portalima i novinama. Koje su mogle nešto učiniti, a nisu. Tobože da sam 'ćerka od kakvog g******' začas bi sve bilo rešeno. Možda bi imala i zaštitu kakvu 24 sata ili ko zna šta.

Ovo je danas urađeno, na moj rođendan, taman simbolično i lep poklon. Pokušano je i da se zapali auto, ali nije uspelo. Najgore je što je bilo i maloletne dece s nama koja su se prepala. A da ne pričam da se auto zapalio, šta je sve okolo moglo da izgori. Gospodo koji sedite u foteljama i donosite zakone, trošite vi vaše enormne plate na skupocena vozila, na egzotična putovanja, na markiranu odeću, na hotele, hostele, motele, skupe sportove. Nemojte menjati Zakone. Savršeno nam sve funkcioniše", navela je u svojoj objavi.

Podsetimo, na području Tuzlanskog kantona u proteklih dve nedelje bilo je više prijava porodičnog nasilja, a u dva slučaja dogodio se i femicid. Čitav region potresla je tragedija u Gradačcu, kada je Nermin Sulejmanović ubio svoju nevenčanu suprugu Nezimu Hećimović, naočigled njihove devetomesečne ćerkice.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.