STIZALO MI JE 200 PORUKA DNEVNO! Nadica progovorila kroz šta je PROLAZILA dok je Kija bila u Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 23:30

"STIZALO MI JE 200 PORUKA DNEVNO!" Nadica progovorila kroz šta je PROLAZILA dok je Kija bila u Zadruzi

Otkrila je detalje za koje niko nije znao...

Nadica Zeljković i Marko Đedović razgovarali su o upotrebi društvenoj mreži Facebook, i tome kako je Nadica bila aktivna na toj mreži za vreme trajanja "Zadruge 1", kada je njena ćerka Kristina Kija Kockar, bila učesnica prve sezone.

- Meni su svaki dan stizali zahtevi, svima sam slala: "Hvala na lepim rečima" - govorila je Nadica.

- Stizalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi je oko 200 poruka dnevno, zahtevi, svaki sam prihvatala - govorila je Nadica.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KIJINA MAJKA PROGOVORILA O ĆERKINIM I SLOBINIM PREPISKAMA: Nadica otkrila sve detalje: "Tada joj je bio muž još uvek", a evo sa kim još se dopisivala Kockareva

Izvor: Blic, 01.Nov.2020, 16:41

Nadica Zeljković i Marko Đedović pokrenuli su temu o pozivu Kije Kockar i razgovoru koji su vodili, pa otkrili da se Kija jeste čula sa Slobom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.