STIGLA SUDSKA ODLUKA - MIROSLAV JE DEVINOV OTAC: Ilićeva ljubavnica, konačno, pobedila u borbi za ISTINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 17:54

STIGLA SUDSKA ODLUKA - MIROSLAV JE DEVINOV OTAC: Ilićeva ljubavnica, konačno, pobedila u borbi za ISTINU

Gotovo je!

Mirjana Antonović godinama pokušava da dokaže na sudu da je pevač Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina.

Slavuj iz Mrčajevaca otpočeo je ljubavnu priču sa Mirjanom davne 1984. godine. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, pa započeli romansu, iako je on bio u braku s Gordanom Ilić.

Posle brojnih dugogodišnjih susreta na sudu i medijskih sukoba, Antonovićeva je uspela u svojoj borbi, te se rezultatima pohvalila na društvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mreži Fejsbuk.

- Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvrsnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog društva.Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak može naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli vaša Mirjana - istakla je ona.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"STIGLA JE SUDSKA ODLUKA, MIROSLAV ILIĆ JESTE DEVINOV OTAC" Mirjana Antonović se oglasila i otkrila detalje

Izvor: Blic, 26.Maj.2022

Mirjana Antonović oglasila se i potvrdila da je sud u Beogradu presudio da je pevač Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina Antonovića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.