„START UP“ Новосадски ноћни базар у четвртак на Рибљој пијаци

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Apr.2023, 07:39

„START UP“ Новосадски ноћни базар у четвртак на Рибљој пијаци

За обожаваоце Новосадског ноћног базара имамо добре вести! Пред Ускрс, у четвртак, 13. априла на Рибљој пијаци чека вас један посебан Новосадски ноћни базар. Фото: PrtSc/Facebook.com Назван је „Start up“ јер ћете на њему имати прилику да се сусретнете са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пуно нових излагача, који ће вас обрадовати новим производима какве до сад нисте имали прилику да видите, пробате и пазарите на Ноћним базарима.
Као и увек, идеја је да се подрже мали произвођачи, посебно они који су на почетку пословања, да се добро проведемо и да се ускршњи празници дочекају у духу заједнице. Дођите 13. априла да базарите и пазарите и подржите мале произвођаче!
Novi Sad jedno od najpoželjnijih mesta za život – kada se očekuje pad cene kvadrata?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „START UP“ Новосадски ноћни базар у четвртак на Рибљој пијаци се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.