SRBIJA JE UŽIVO GLEDALA NJEN EROTSKI SNIMAK!AKCIJA SA POZNATIM BIZNISMENOM JE PUŠTENA BEZ CENZURE: Ovo je ona danas

Izvor: 011vodič.com, 10.Apr.2021, 22:12

SRBIJA JE UŽIVO GLEDALA NJEN EROTSKI SNIMAK!AKCIJA SA POZNATIM BIZNISMENOM JE PUŠTENA BEZ CENZURE: Ovo je ona danas

Foto: printscreen/facebook/KristinaSpremo




U javnosti je nastala prava pomama kada je javno objavljen po*no snimak učesnice rijalitija i to bez cenzure.
Iako je tvrdila da sa biznismenom Dejanom Popovićem starleta Kristina Spremo je 2017. godine doživela neprijatno iznenađenje u “Parovima” kada je odmah nakon što je prošla ponoć, pred svima pušten pornić koji je ona navodno snimila sa >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << izvesnim biznismenom.
Kristina se dugo oporavljala od ovog šoka, ali nije demantovala da je ona na snimku već da je video montiran, odnosno da je snimljen bez njenog znanja. 
Ovako je to izgledalo: 

Cela javnost je tada pričala o ovom snimku, a snimak je totalno raskrinkao sve njene laži. U poslednje vreme Kristina Spremo nije mnogo aktivna u javnosti, ali jeste na društvenim mrežama. Tu se vidi da ne odustaje od luksuznog stila života.
(Espreso)



The post SRBIJA JE UŽIVO GLEDALA NJEN EROTSKI SNIMAK!AKCIJA SA POZNATIM BIZNISMENOM JE PUŠTENA BEZ CENZURE: Ovo je ona danas appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.