SRAMOTA: Preminulom reditelju Timotiju Bajfordu čestitali rođendan!

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jul.2014, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMOTA: Preminulom reditelju Timotiju Bajfordu čestitali rođendan!

Timotiju Džonu Bajfordu, preminulom britanskom reditelju, piscu, fotografu, profesoru književnosti, a pre svega autoru neprevaziđene TV serije za decu “Neven” i “Poletarac”, juče su na Fejsbuku, na dan njegovog rođenja, mnogi ljudi, na našu veliku sramotu, napisali vesele rođendanske čestitke.

- Sve najbolje, Timoti! Uživaj u punoj brzini – jedna je od bizarnijih poruka na profilu ovog neverovatnog čoveka.

I mnoge druge čestitke ne zaostaju >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u svom crnilu: ”Želim vam radostan i veseo rođendan i sve najlepše”, “Timoti, srećan rođendan, sve najbolje od srca”.

Foto: Twitter/@ETFovacFoto: Twitter/@ETFovac

Na ovu velikuj sramotu svim ljudima koji su napisali neprimerene čestitke pokušao je da im ukaže jedan od Timotijevih poštovalaca.

- Obaveštavam sve “neobaveštene” koji po automatizmu čestitaju rođendane (nažalost, videh te postove te se zgranuh), da je veliki čovek i gospodinTimoti Bajford preminuo 5. maja 2014. godine. Radovali bismo se danas, 25. jula, njegovom 74. rođendanu. Počivaj u miru, dragi naš učitelju. Uz tvoja neprolazna TV dela smo odrastali. Hvala ti – napisao je ovaj poštovalac.

Nažalost, ni to nije pomoglo, šteta je već učinjena.

Izvor: Telegraf
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Glupost ili nepažnja: Preminulom Bajfordu čestitali rođendan?!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2014

Timotiju Džonu Bajfordu, preminulom reditelju i autoru neprevaziđene TV serije za decu “Neven” i “Poletarac”, na Fejsbuku su na dan njegovog rođenja, mnogi ljudi, na našu veliku sramotu, napisali vesele rođendanske čestitke!..Timoti Bajford je preminuo početkom maja, ali su mu neki ipak...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.