SRAMOTA! BEOGRAĐANI POLUDELI: Cena garažnog mesta izazvala BES građana Imate li i GROBNO mesto?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 13:56

SRAMOTA! BEOGRAĐANI POLUDELI: Cena garažnog mesta izazvala BES građana "Imate li i GROBNO mesto?"

Uskoro će cena i skočiti.
Na društvenim mrežama objavljeno je da se u Ulici Južni bulevar u Beogradu izdaje garažno mesto za 100 evra mesečno. Na objavu su odmah reagovali korisnici Fejsbuka
Post je objavljen na Fejsbuk grupi za izdavanje stanova. Jedan korisnik je pitao da li vlasnik garažnog mesta ima i grobno mesto.
- Naravno - vlasnik je na to odgovorio.
 - Ovi što se smeju ovom postu očigledno su nevozači ili ne zalaze u centar grada, pogotovo Vračar. Uskoro će biti i 200 evra garažno mesto jer je noćna mora parkirati - oglasio se još jedan korisnik.
Republički geodetski zavod (RGZ) objavio je ranije na društvenoj...
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Duško oglasio da izdaje stan u BG za 1.100 €, pa na svojoj koži osetio sav gnev i žuč društvenih mreža

Izvor: Luftika.rs, 20.Mar.2024, 10:06

Jedan Beograđanin je dao oglas za stan u Kneza Danila, ali onda je doživeo oštre kritike na društvenim mrežama.. Sve češće viđamo ponude nekretnina koje šokiraju – mnogi izdaju prilično neugledne male stanove, a za njih traže ogroman novac. Sada se ipak jedan oglas sa interneta izdvaja...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.