SRAMNO - Otac Asmina Durdžića udario Aneli na majčinstvo, zahtevao da se HITNO uradi DNK test: Ahmićevu će ovo dotući

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 00:09

SRAMNO - Otac Asmina Durdžića udario Aneli na majčinstvo, zahtevao da se HITNO uradi DNK test: Ahmićevu će ovo dotući

Mnogi su bar na tren pomislili da se pompa oko Asmina i Aneli stišala, međutim situacija je nešto drugačija. Mustafa Durdžić se oglasio na svom Fejsbuk profilu i obelodanio sumnje u vezi sa svojom unukom.

Nakon nedavnog ulaska u rijaliti ,,ElituStanije DobrojevićAneli Ahmić počela je da pecka starletu bez prestanka. Aneli je poludela jer je Stanija pred svima javno iznela kako Asmin Durdžić i ona nikad nisu bili u braku i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samim tim ona njoj muža nije preotela, kao i da za to postoje dokazi.

Međutim, kako se Asmin ne oglašava na društvenim mrežama u njegovu zaštitu odlučio je da stane njegov otac, Mustava Durdžić, koji jesve iznenadio svojom poslednjom objavom na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Naime, on je napisao kako preuzima krivicu na sebe što Asmin nije na vreme uradio DNK test, kako bi proverio da li je Aneli uopšte rodila njegovo dete, zbog čega ga je sad sramota da ga pogleda u oči. Uz to je podelio i fotografije dopisivanja, koje su napravile opštu pometnju.

Samo sam ja kriv što sam sprečio Asmina da uradi DNK na vreme. Sramota me da ga pogledam u oči. Protokol razgovora sam već jednom objavio, ali na molbu školskih drugova i poznanika sa univerziteta ja sam svega nakon 30 minuta video ugasio - napisao je Asminov otac na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk i uz to podelio fotografije dopisivanja u kojima se polemiše na koga liči njegovo unuče.

Inače, Stanija je juče stavila so na ranu Aneli kad joj je pred svima prepričala kako izgleda njena veza sa Asminom i otkrila da je on jako smršao.

Samo moram da kažem da je Alibaba smršao, ne biste ga prepoznali sad, on je lep čovek, sad je i smršao. Oni koji ga znaju, sad ga ne bi prepoznali, samo trening i zdrav život. Mislim da nije u redu, komentarisala si me, iako me ne poznaješ. Nisi ti ni žena, ni lavica, dobićeš možda jedan članak na portalu, pošto te nema nigde -  poručila je Stanija Dobrojević.

Srbija Danas/Republika/Prenela: O. T.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.