SPREČENA DA UĐE U ZADRUGU 3 Muž joj je uhapšen zbog trgovine kokainom: Potrebna sam suprugu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPREČENA DA UĐE U ZADRUGU 3 Muž joj je uhapšen zbog trgovine kokainom: "Potrebna sam suprugu!"

Oglasila se na Fejsbuku...

Treća sezona rijalitija "Zadruga" počinje 6. septembra i uveliko se spekuliše ko će ući na gotovo godinu dana na imanje u Šimanovcima. Jedno od imena koje se pominjalo je i "modelsica" Anastasija Buđić.

Međutim, ona je te priče demantovala na Fejsbuku i objasnila da je sprečena da uđe u "Zadrugu 3" jer je potrebna suprugu Ivanu Radoviću koji je uhapšen i služi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaznu u zatvoru u Sremskoj Mitrovici zbog trgovine kokainom.

- Izašle su neke spekulacije po medijima da treba da uđem u "Zadrugu 3". Moram vam reći da to nije tačno. Nisam dobila takav poziv, a i da sam ga dobila, odgovor ne bi bio potvrdan. Trenutno sam potrebnija svom mužu, koji je na žalost tamo gde je, i tako nešto nije izvodljivo. U svakom slučaju, ono što je sigurno, pratiću "Zadrugu 3" jer mislim da je projekat Zadruga jako zabavan i uživam gledajući ga. Sasvim sam sigurna da će i ove godine prevazići sami sebe i pružiti nam vrhunski program. Tako da se novoj sezoni radujem isključivo kao gledalac - poručila je Anastasija.

Da podsetimo, Ivan Radović, Anastasijin suprug, trenutno je na odsluženju zatvorske kazne u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. On je trgovao narkoticima i zbog toga je u osuđen na zatvorsku kaznu. Njega je Anastasija nedavno posetila zajedno sa Sanjom Stanković, Jovanom Tomić Matorom i Tijanom Ajfon (više o tome pročitajte na OVOM linku).

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NE ULAZI U "ZADRUGU 3" ZBOG MUŽA KOJI JE U ZATVORU Poznata Srpkinja nedeljama ćutala, pa se oglasila: "Potrebnija sam suprugu"

Izvor: Blic, 22.Avg.2019, 08:49

Spisak učesnika "Zadruge 3" se širi, a o mnogim imenima se spekuliše nedeljama unazad. Među njima je i modelsica Anastasija Buđić, koja se sada konačno oglasila ovim povodom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.