ŠOKANTNO! Otac tvrdi: Marija bila OTETA, bilo još dece

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNO! Otac tvrdi: Marija bila OTETA, bilo još dece

Zoran Đenadić, otac Marije (16) iz Ratkovca kod Lajkovca, koja je juče pronađena posle tri dana nestanka, tvrdi da njegovu ćerku jeste oteo muškarac koji se lažno predstavljao na Facebooku.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

On ogorčeno poručuje da nisu tačni navodi da je devojčica sve vreme bila kod dečka.

"Hvala lajkovačkoj policiji što je pomogla da se moja ćerka pronađe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Došla je kući u jako lošem stanju. Na jednu nogu uopšte ne može da stane. Priča nepovezano, kao da je drogirana. Kaže da je primila neku injekciju i da je to bio apartman sa puno devojčica. Sve su imale između 14 i 16 godina", priča Zoran.

Kako kaže, devojčica tvrdi da nije silovana i zlostavljana, ali njen otac poručuje da bi to tek trebalo utvrditi pregledom.

Marija je nestala u ponedeljak, kada je poslednji put viđena oko 15 sati, na putu Slovac - Lajkovac.

 Policija ju je pronašla sinoć, u jednom marketu u Beogradu.

PRONAĐENA devojčica iz Lajkovca, bila kod dečka!?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.