SNIMAK KOJI JE ZABRINUO MNOGE: Uočena beba ajkula u Jadranskom moru, svi se pitaju gde je mama

Izvor: Večernje novosti, 18.Maj.2019, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMAK KOJI JE ZABRINUO MNOGE: Uočena beba ajkula u Jadranskom moru, svi se pitaju gde je mama

Na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo je snimak male ajkule, a brojni korisnici su mišljenja da je tu negde i velika mama-ajkula. Na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo je snimak male ajkule, a brojni korisnici su mišljenja da je tu negde i velika mama-ajkula.- Gde ima male, tu je i velika. Beba se igra, a roditelji su u lovu - jedan je od komentara na Fejsbuku.Neki nisu saglasni sa tim, te tvrde da je ajkula >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << bezopasna.- Komentari su smešni živite u Istri, a ne znate šta nam pliva u moru. Bezopasan je - napisao je jedan korisnik.Neki su čak predlagali da bi ovu životinju trebalo ubiti, kako bi se sprečila potencijalna "tragedija".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OVAJ SNIMAK AJKULE JE PRESTRAVIO HRVATE: Životinja primežena u jednoj luci, a evo zašto je njeno prisustvo opasno! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Maj.2019, 09:59

Na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo je snimak male ajkule, a brojni korisnici su mišljenja da je tu negde i velika mama-ajkula.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.