SLAO MI JE SLIKE POLNOG ORGANA I RAZNE GADOSTI, POVRAĆALO MI SE: Ispovest majke iz Beograda kako je uhvatila pedofila preko ćerkinog profila

Izvor: Telegraf.rs, 13.Avg.2016, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAO MI JE SLIKE POLNOG ORGANA I RAZNE GADOSTI, POVRAĆALO MI SE: Ispovest majke iz Beograda kako je uhvatila pedofila preko ćerkinog profila

Beogradska policija uhapsila je Dragana Živanovića (66) iz Novog Beograda, zbog sumnje da je preko Fejsbuka stupao u kontakt sa devojčicama sa kojima je nakon toga zakazivao sastanke u cilju vršenja seksualnih radnji.

Živanović je uhapšen kada je došao na sastanak sa, kako je mislio, jedanaestogodišnjom J.N. Međutim, komunikaciju sa njim je sve vreme obavljala njena majka, koja je u dogovoru sa policijom namamila >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pedofila na sastanak, prenose Novosti.

Sve je počelo kada je maloletna J.N. dobila zahtev za prijateljstvo od nepoznatog starijeg muškarca i to odmah prijavila svojoj majci. Od tog momenta njen profil je preuzela majka, koja je ceo slučaj odmah prijavila policiji.

Foto: Profimedia/Alamy

- Sedam dana sam se dopisivala sa njim, a on je mislio da to radi moja ćerka od 11 godina. Pozivao me i telefonom, ali ja sam menjala glas kao da je dečji. Pričao mi je gadosti od kojih mi se povraćalo. Slao je slike svog polnog organa, kao i fotografije na kojima su devojčice lica okrenutih njegovom međunožju. Ta prepiska sa njim se uglavnom dešavala noću, do ranih jutarnjih sati. U dogovoru sa policijom nastavila sam da se dopisujem i pričam sa njim - kaže majka ove devojčice.

Nakon intezivne prepiske sa Živanovićem, ugovorili su sastanak kod autobuske stanice. Ali umesto maloletnice, sačekala ga je policija. U njegovom džepu tada su pronašli "vijagru" i tablete "kamagra", ako i mobilni telefon, koji je devojčici obećao kao poklon u zamenu za viđenje.

Foto: pixabay.com

Iz razgovora sa njim, majka maloletnice je zaključila da svoje "žrtve" bira nasumično preko Fejsbuka, a tako je došao i do njene ćerke. Napisao joj je poruku: "Pozdrav devojčice, jako si seksi, vidim da si mlada, savršena". Prema sopstvenom priznanju, osećanja prema mlađim devojčicama gaji već 15 godina, kada je sreo jednu devetogodišnjakinju.

- Bio sam na krsnoj slavi kod prijatelja kada sam je video. Sva krv mi se sjurila u onu stvar. Shvatio sam da sam flipnuo, ali pozitivno. Sa prijateljem sam tada počeo da jurim devojčice - rekao je osumnjičeni pedofil u jednom od razgovora, kojih je snimljeno gotovo 40 minuta, a odštampano nekoliko stotina stranica transkripta prepiske sa ove društvene mreže.

Živanović je danas, posle 48 sati policijskog zadržavanja, priveden u Više tužilaštvo za tehnološki kriminal na saslušanje. Kod tužioca je negirao dela koja mu stavljaju na teret.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.