SKANDAL U BRITANIJI: Političar javno lizao grudi prijateljici

Izvor: Kurir, 20.Apr.2015, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U BRITANIJI: Političar javno lizao grudi prijateljici

Raskalašni političar, inače član stranke premijera Dejvida Kamerona, sliku je postavio na svoj Fejsbuk profil. Ona je našla svoje mesto u albumu „Još nasumičnih noćnih izlazaka“

LONDON - Britanac Lijam Maršal-Askaf, kandidat britanskih konzervativaca za mesto u parlamentu na predstojećim izborima u maju, izgubio je šansu da dođe na tu poziciju nakon što je javno lizao grudi svoje prijateljice u provodu.

To je izazvalo skandal u Britaniji zato što >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je raskalašni političar, inače član stranke premijera Dejvida Kamerona, sliku postavio na svoj Fejsbuk profil. Ona je našla svoje mesto u albumu „Još nasumičnih noćnih izlazaka“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.