SKANDAL U AUSTRIJSKOJ VOJSCI: Ova fotografija će RAZBESNETI Srbe! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 21:25

SKANDAL U AUSTRIJSKOJ VOJSCI: Ova fotografija će RAZBESNETI Srbe! (FOTO)

Hitno reagovao šef spoljnopolitičkog odbora Slobodarske partije Austrije (FPO) u Beču Maksimilijan Kraus

U objavi na Fejsbuk stranici katoličke vojne župe Vojne komande Beča postavljena je fotografija austrijskih vojnika, od kojih je jedan ruke sastavio u znak "albanskog orla".

- Početna nastava i molitva sa 192 novih vojnika 2. gardijske čete u drugoj nedelji obuke. Puno vojne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sreće i Bog vas blagoslovio! Gde smo mi, tu su trupe, gde su trupe, mi smo - poruka je, uz koju su objavljene fotografije iz kasarne "Radecki" u Hornu.

Na jednoj od njih, među vojnicima u drugom redu stoji jedan od vojnik koji je svoje dlanove sastavio u poznati znak "albanskog orla". Na objavu je reagovao šef spoljnopolitičkog odbora Slobodarske partije Austrije (FPO) u Beču Maksimilijan Kraus.

On je na društvenoj mreži "X" upitao portparola austrijske vojske Mihaelu Baueru – "zašto jedan austrijski vojnik u uniformi prikazuje albanski pozdrav". Bauer je reagovao i napisao kratko: "Razjasniću to".

(Srbija Danas/Kosovo-online)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije im jasno... Albanski pozdrav "dvoglavi orao" u objavi Vojne komande Beča FOTO

Izvor: B92, 15.Jan.2024

U objavi na Fejsbuk stranici katoličke vojne župe Vojne komande Beča postavljena je fotografija austrijskih vojnika, od kojih je jedan pokazao "albanskog orla"..."Početna nastava i molitva sa 192 novih vojnika 2. gardijske čete u drugoj nedelji obuke. Puno vojne sreće i Bog vas blagoslovio! Gde...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.